Rreth Panairit

Wedding Show® Albania eshte panairi me i ri qe Event Market shpk po sjell ne tregun shqiptar. Risi te kendshme do te jene pjese e programit te panairit si p.sh. WeddingPasarella, nje sfilate ku vizitoret do te njihen me trendet me te fundit te fashionit per diten e dasmes si dhe te fashionit ceremonial ne pergjithesi.
Edicioni i 1re do te zhvillohet ne datat 03-06 Mars 2016 ne qendren me te madhe per zhvillimin e panaireve ne vend, Tirana Expo Centre. Parashikojme qe te kemi mbi 60 kompani pjesemarrese ne Wedding Show® 2016, afro 35% e te cileve ekspozues nderkombetare.
03-06 Mars 2016, Event Market shpk, sjell edicionin e pare te Wedding Show® Albania paralel me HoReCa® Fair Albania . Duke u zhvilluar ne te njejten periudhe dhe ne te njejtin ambjent, keto dy panaire, te cilet kane me shume se 50% te sektoreve te perbashket, do te krijojne nje sinergji midis eventeve dhe nje atmosfere festive, duke kthyer HoReCa® dhe Wedding Show® destinacionin me te rendesishem te atyre 4 diteve.
Fale fushates promocionale qe Event Market shpk ka pregatitur per HoReCa® dhe Wedding Show®, mijera vizitore profesioniste nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi, do te na vizitojne, duke e kthyer Tiranen ne datat 03-06 Mars 2016, ne kryeqytetin e pritjes se profesionisteve.

Weeding Show Albania

Wedding Show ’16 – Orari –

E Enjte
3 Mars 2016
09:00 – 19:00
E Premte
4 Mars 2016
09:00 – 19:00
E Shtunë
5 Mars 2016
09:00 – 19:00
E Dielë
6 Mars 2016
09:00 – 19:00